Aanmelden clinic zondag 4 februari

 

Wat en voor wie?

Voor IEDEREEN!! Voor Jeugd en volwassenen, die tennis een keer willen uitproberen. Kom eens kijken of tennis iets voor je is, geheel vrijblijvend. Maak kennis met tennis! Er is ook een clinic voor iedereen die al tennist.

Kosten: gratis!

Op zondag 4 Februari worden er vanaf 13 uur diverse clinics georganiseerd. Voor de jeugd tot en met 16 jaar en voor volwassenen. Voor zowel de jeugd als de volwassenen is er 1 clinic om kennis te maken met tennis en 1 clinic voor als je al tennist. Voor deze clinics kun je je inschrijven, dit doe je door je aan te melden via onderstaand aanmeldformulier. Meld je snel aan! Uiterlijk 31 januari. Dan weten we hoeveel trainers er ingepland moeten worden.

Programma:

13 - 14 uur: Maak kennis met tennis, clinic voor jeugd t/m 16 jaar (clinic Jeugd nieuw)

14 - 15 uur: jeugd clinic (clinic junioren)

15 - 16 uur: Maak kennis met tennis, clinic voor volwassenen vanaf 17 jaar die nog niet eerder lessen hebben gevolgd (clinic Volwassenen nieuw)

16 - 17.30 uur: dubbelspelclinic voor alle volwassenen (clinic senioren)

Als je zelf nog geen tennisracket hebt, is dat geen probleem. Er zijn een aantal rackets op de club, die je tijdens de clinic mag lenen. Denk wel aan sportschoenen. WiTS tennis en TC Handel zien jullie graag op 4 februari 2018. Heb je vragen, stel ze aan de seniorencommissie.

Info over de tennislessen hier klikken.

 In onderstaand aanmeldformulier graag aangeven aan welke clinic je wilt deelnemen!!!

Persoonlijke gegevens

Aanmeldingen

Naam Clinic
Ivo Hendriksen Junioren
Marloes Hendriksen senioren
Anne van de Nieuwenhof Volwassenen nieuw
Eline van Els Volwassenen nieuw