Aanmelden reanimatietraining 19 april

Wekelijks krijgen ongeveer 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Vaak totaal onverwacht. Een hartstilstand kan ook op of rond onze tennisbanen plaatsvinden. De overlevingskansen van het slachtoffer zijn groter wanneer er binnen 6 minuten gestart wordt met reanimeren. Belangrijk is dan wel dat je weet hoe je moet handelen.

In samenwerking met EHBO vereniging Handel-Elsendorp gaan wij een AED- en reanimatietraining organiseren. Deze training bestaat uit 1 avond waarbij je onder andere leert hoe je moet reanimeren en een AED apparaat moet bedienen. De training bestaat uit een theoretisch- en een praktisch deel.

Wanneer vindt de training plaats? De training wordt gegeven op donderdagavond 19 april van 19.00 uur tot 22.30 uur. De training vindt plaats in onze kantine.

Voor wie is deze uitnodiging bestemd? Voor alle leden van TC Handel van 13 jaar en ouder.

Wat zijn de kosten? We vinden het belangrijk om leden te hebben die weten hoe er gehandeld moet worden tijdens een harstilstand. Daarom komt TC Handel de opleidingskosten voor een gedeelte tegemoet. We vragen een eigen bijdrage van € 5,- per persoon.

Hoe meld ik me aan? Aanmelden kan d.m.v. onderstaand aanmeldformulier. Doe dit zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 31 maart aanstaande.

Vragen? Stel ze dan gerust via info@tennisclubhandel.nl

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. Graag tot 19 april!

Persoonlijke gegevens

Aanmeldingen