Lidmaatschap

Als je wilt spelen op onze gloednieuwe all weather kunstgrasbanen (3 SmashCourt banen) met de speelspecificaties van een gravelbaan, word dan lid van TC Handel. Het contributiejaar loopt gelijk aan het kalenderjaar. Bij tussentijdse aanmelding betaal je ingaande op de eerste dag van het lopende kwartaal tot het begin van een nieuw kalenderjaar.

De onderstaande contributiekosten zijn van toepassing:

• Junioren t/m 16 jaar: € 45,-
  • Senioren vanaf 17 jaar: € 110,-
  • Senioren 60+: € 67,-

De contributie wordt in 2 termijnen per jaar automatisch geïncasseerd, in januari en in juli. Bij aanvang van lidmaatschap is eenmalig inschrijfgeld van € 10,- van toepassing als borg voor het clubpasje. Dit wordt samen met de contributie geïncasseerd.

Als je lid wilt worden, klik dan op onderstaande pijl

1. Klik hier om het aanmeldingsformulier uit te printen.
  2. Invullen
  3. Inleveren bij een van de onderstaande adressen:

Je kunt je lidmaatschap weer opzeggen tot uiterlijk 1 januari of 1 juli, voor de incasso-momenten. Geef dit per email door aan Peter Kleijnen en vraag om een bevestiging van afmelding.

Om je Tennisclub Handel pasje te regelen of als er iets verandert in je persoonsgegevens (email) adres, bankrekening etc. neem dan contact op met het ledensecretariaat, Peter Kleijnen. Heb je vragen over je KNLTB pasje, neem dan contact op met Jordan van Berloo.

Voor tennislessen hier klikken.