Tennislessen

Hier klikken voor de indeling van de huidige serie tennislessen van de senioren

Het volgen van tennislessen is een aanrader als je wilt gaan tennissen. Alleen al met het leren van de basisprincipes speel je de bal een stuk gemakkelijker en de bal blijft binnen het speelveld. Bij het aanleren van de juiste technieken kun je blessures voorkomen! De tennislessen worden op speelsterkte ingedeeld, zodat iedereen les op maat krijgt.

Vanaf maandag 11 september 2017, na de zomervakantie, gaat een nieuwe serie tennislessen (12x) van start. Na iedere serie lopen de lessen zonder bericht automatisch door in de volgende serie. Voor diegene die wenst te stoppen met lessen wordt dit vóór de laatste les schriftelijk (via mail) aangegeven aan Peter Kleijnen.

Indien je verhinderd bent om naar de les te komen, dien je je af te melden bij de trainer. Dit is ivm de voorbereiding van de les door de trainer. Je kunt in overleg met de trainer, proberen deze les op een ander tijdstip in te halen bij een andere groep (binnen 2 weken). Het is niet noodzakelijk je af te melden. Als je al vroegtijdig weet dat je een keer niet kunt komen trainen, is het wel gewenst om dit tijdens het lessen alvast door te geven. Op deze manier is het mogelijk voor andere leden om dan hun gemiste les in te halen.

Tel. Bjorn: 06 41 86 96 16
Tel. Sander:

Als je senior bent, vermeld dan in je mail de gewenste groepsgrootte (4, 6 of 8 personen) en je kunt een verhinderdag doorgeven. Als je junior bent (t/m 16 jaar) geef dan even je leeftijd door. Je kunt je individueel aanmelden, de groepen worden in overleg met de trainers op speelsterkte ingedeeld.

De initiële kosten voor de lessen komen op €48,- per uur. Je krijgt de prijs per persoon per les als je € 48,- deelt door het aantal personen in een trainingsgroep.

Dat houdt voor senioren (17+) in:

• € 6,-per les voor deelname met 8 personen.
  • € 8,-per les voor deelname met 6 personen.
  • € 12,- per les voor deelname met 4 personen.

(Normaliter is een tennisles voor volwassenen met 8 personen)

Kosten tennisles voor de jeugd:

• € 5,- per les voor deelname tot maximaal 8 personen.
  • Weet je nog niet zeker of je tennis wel leuk vindt? Aspirant junior leden mogen 3 lessen proberen om kennis te maken met tennis. Als je na 3 lessen besmet bent met het tennisvirus dan ga je door met de lessen en worden alle lessen in rekening gebracht. Besluit je na 3 lessen om er niet mee door te gaan, dan ben je de club niks schuldig.

De betaling van de lessen is per reeks van 12 lessen. Dit wordt net als de contributie via automatische incasso voor je geregeld.

Geef je hier op voor tennislessen!

en geef op;

• Naam
  • Leeftijd
  • gewenste groepgrootte 4, 6 of 8 personen (voor senioren)
  • Telefoonnummer
  • Verhinderdag

P.s.  wil je tennisles en ben je nog geen lid?

Word dan eerst lid en meld je hier aan: LID WORDEN

Hier kun je het tennislesreglement lezen.

Als je vragen hebt, stuur dan even een email naar Peter Kleijnen.