Toernooien

Wil je een keer meedoen met een open toernooi dat plaatsvindt op een andere club? Dat kan! Via deze handige link kun je zien welke toernooien er op andere clubs worden georganiseerd. Je kunt je daar ook meteen voor aanmelden. Klik voor een toernooi in de buurt op www.toernooi.nl. Vragen? Vraag het de toernooicommissie.


 

 

...
Belangrijk nieuws

Mixed Wintercompetitie Gemert Bakel 2017-2018

2017-10-15

Op initiatief van Tennisvereniging De Mortel wordt er vanaf eind oktober tot plus minus begin maart een leuk mix dubbel toernooi georganiseerd. Het omhelst  een aantal wedstrijden die in de ochtend op zondagen gespeeld zullen gaan worden op de banen van de deelnemende verenigingen. (Bakel, Milheeze, de Rips, de Mortel, Elsendorp, Gemert en Handel). Er zal gespeeld worden om 2 sets. Bij een gelijke stand wordt een super tie break gespeeld. Over het algemeen zal dit inhouden dat een wedstrijd om en nabij de 5 kwartier zal duren. Dit kan natuurlijk afwijken!!

Natuurlijk kan er fanatiek gespeeld worden maar de insteek van het toernooi is vooral gezelligheid!! Het speelschema van de toernooidata, locaties en spelers is te vinden op www.toernooi.nl. Het verzetten van wedstrijden is niet mogelijk! Ook de indeling van locatie dient opgevolgd te worden. Inschrijving is mogelijk tot 15 oktober.

Speeltijden van de wedstrijden zijn om  9.30 uur, 10.45 uur en 12.00 uur.

De speeldagen in 2017: 29 okt, 12 nov, 26 nov, 3 dec, 10 dec, (17 dec is inhaaldag)

De speeldagen in 2018:  7 en 21 Jan, 4 en 25 feb, 4 mrt ( 11 maart is inhaaldag).

Je kunt geen verhinderingen opgeven

Heb je vragen? Vraag het de senioren commissie: toernooi@tennisclubhandel.nl

...

Kijk of er een toernooitje in de buurt is!

Wil je een keer meedoen met een open toernooi dat plaatsvindt op een andere club? Dat kan! Via www. toernooi.nl kun je zien welke toernooien er op andere clubs worden georganiseerd. Je kunt je daar ook meteen voor aanmelden. Klik voor een toernooi in de buurt op www.toernooi.nl. Vragen? Vraag het de toernooicommissie.

Het is altijd heel erg leuk om mee te doen en je leert er ook heel veel van!!

Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat
Zon