Toernooien

Wil je een keer meedoen met een open toernooi dat plaatsvindt op een andere club? Dat kan! Via deze handige link kun je zien welke toernooien er op andere clubs worden georganiseerd. Je kunt je daar ook meteen voor aanmelden. Klik voor een toernooi in de buurt op www.toernooi.nl. Vragen? Vraag het de toernooicommissie.


 

 

Inschrijven is nu mogelijk

Wanneer: zaterdag 15 april t/m zondag 30 april

Jaarlijks open dubbeltoernooi waarbij iedereen kan inschrijven. Men hoeft geen lid te zijn van een tennisclub en/of KNLTB. 

Inschrijven is mogelijk tot 2 april, zodat de organisatie tijd heeft om een goed schema inelkaar te zetten. De inschrijving verloopt via www.toernooi.nl.Beide deelnemers van een dubbel-koppel dienen zich in te schrijven. Op www.toernooi.nl is ook een reglement te lezen. Neem dit goed door. 
Het inschrijfgeld bedraagt €9,- p.p./per speelvorm (per categorie dus). 
Vragen? Neem dan contact op met de seniorencommissie via toernooi@tennisclubhandel.nl.

Wil je een keer meedoen met een open toernooi dat plaatsvindt op een andere club? Dat kan! Via www. toernooi.nl kun je zien welke toernooien er op andere clubs worden georganiseerd. Je kunt je daar ook meteen voor aanmelden. Klik voor een toernooi in de buurt op www.toernooi.nl. Vragen? Vraag het de toernooicommissie.

Het is altijd heel erg leuk om mee te doen en je leert er ook heel veel van!!