Toernooien

Wil je een keer meedoen met een open toernooi dat plaatsvindt op een andere club? Dat kan! Via deze handige link kun je zien welke toernooien er op andere clubs worden georganiseerd. Je kunt je daar ook meteen voor aanmelden. Klik voor een toernooi in de buurt op www.toernooi.nl. Vragen? Vraag het de toernooicommissie.


 

 

...
Belangrijk nieuws

Isolatie.com Open Dubbel 19 april t/m 5 mei

2019-04-19

Inschrijven is nu mogelijk

Wanneer: vrijdag 19 april t/m zondag 5 mei

Jaarlijks open dubbeltoernooi waarbij iedereen kan inschrijven. Men hoeft geen lid te zijn van een tennisclub en/of KNLTB. 

Inschrijven is mogelijk tot 5 april, zodat de organisatie tijd heeft om een goed schema inelkaar te zetten. De inschrijving verloopt via www.toernooi.nl.Beide deelnemers van een dubbel-koppel dienen zich in te schrijven. Op www.toernooi.nl is ook een reglement te lezen. Neem dit goed door. 
Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 p.p./per speelvorm (per categorie dus). 
Vragen? Neem dan contact op met de seniorencommissie via toernooi@tennisclubhandel.nl.

...
Belangrijk nieuws

't Slotje maandagochtend dames dubbel

2019-04-08

Bij het Slotje in Beek en Donk wordt al jaren op de maandagochtend een dames competitie gespeeld, waar alle dames welkom zijn van de omliggende verenigingen. Als er dames van TC Handel graag mee willen doen, dan kan dat.

Hallo Dames, In april beginnen we weer met de damesdubbel competitie bij TV 't Slotje. Vanaf nu kun je weer inschrijven via toernooi.nl

De tijden dat we tennissen zijn : 08.45-09.45 uur 09.45-10.45 uur 10.45-11.45 uur De datums zijn: 8-15 april 6-13-20-27 mei 3-17-24 juni 1 juli 19-26 augustus 2-9 september En 16 september de afsluiting. Nieuwe leden zijn ook van harte welkom bij deze gezellige competitie.

Deze competitie kost 15 euro p.p. (Daarvoor mag je dus 15x tennissen) Als het regent kunnen we in de hal bij Bart en Daisy tennissen voor €1 p.p.Het gaat dus altijd door. En als je n keer niet kunt, regel dan iemand die dezelfde speelsterkte als jij heeft. We hopen dat jullie weer allemaal inschrijven. Zijn er nog vragen bel dan naar Diny: 06-20530137 of Maria: 06-40939230 Je mag ook n mailtje sturen naar: dinyvgend@gmail.com

Diny van Gend

TV 't Slotje

...
Belangrijk nieuws

Mixed Wintercompetitie Gemert Bakel 2018-2019

2018-10-14

Op initiatief van TC Handel, onze eigen club dus, wordt er vanaf eind oktober tot plus minus begin maart een leuk mix dubbel toernooi georganiseerd. Het omhelst  een aantal wedstrijden die in de ochtend op zondagen gespeeld zullen gaan worden op de banen van de deelnemende verenigingen. (Bakel, Milheeze, de Rips, de Mortel, Elsendorp, Gemert en Handel). Er zal gespeeld worden om 2 sets. Bij een gelijke stand wordt een super tie break gespeeld. Over het algemeen zal dit inhouden dat een wedstrijd om en nabij de 5 kwartier zal duren. Dit kan natuurlijk afwijken!!

Natuurlijk kan er fanatiek gespeeld worden maar de insteek van het toernooi is vooral gezelligheid!! Het speelschema van de toernooidata, locaties en spelers is te vinden op www.toernooi.nl. Het verzetten van wedstrijden is niet mogelijk! Ook de indeling van locatie dient opgevolgd te worden. Inschrijving is mogelijk tot 14 oktober.

meer info

Speeltijden van de wedstrijden zijn om  9.30 uur, 10.45 uur en 12.00 uur.

De speeldagen in 2018: 4 nov, 25 nov, 9 dec, 16 dec ( inhaaldag)

De speeldagen in 2019:  20 Jan, 3 feb, 17 feb, 24 feb, 17 mrt ( inhaaldag)

Indien men verhinderd is op een speeldag zal men zelf voor vervanging moeten zorgen. ER WORDEN GEEN WEDSTRJDEN VERZET.

Heb je vragen? Vraag het de senioren commissie: toernooi@tennisclubhandel.nl

...
Belangrijk nieuws

dubbelspel clubkampioenschappen senioren 2019

2019-09-21

nschrijving geopend!! Vanaf nu is het mogelijk voor alle TC Handel leden (18+): Van 21 t/m 29 september worden de dubbelspel clubkampioenschappen 2019 gehouden.

Info en aanmelden (tot 13 september) via www.toernooi.nl

Snel aanmelden dus!

Heb je vragen? Vraag het de seniorencommissie via toernooi@tennisclubhandel.nl

 Het is mogelijk om aan de volgende onderdelen deel te nemen:

Heren dubbel

Dames dubbel

Gemend dubbel

Op de niveau's 6, 7, 8 en 9

...

Kijk of er een toernooitje in de buurt is!

Wil je een keer meedoen met een open toernooi dat plaatsvindt op een andere club? Dat kan! Via www. toernooi.nl kun je zien welke toernooien er op andere clubs worden georganiseerd. Je kunt je daar ook meteen voor aanmelden. Klik voor een toernooi in de buurt op www.toernooi.nl. Vragen? Vraag het de toernooicommissie.

Het is altijd heel erg leuk om mee te doen en je leert er ook heel veel van!!

Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat
Zon