Toernooien

Wil je een keer meedoen met een open toernooi dat plaatsvindt op een andere club? Dat kan! Via deze handige link kun je zien welke toernooien er op andere clubs worden georganiseerd. Je kunt je daar ook meteen voor aanmelden. Klik voor een toernooi in de buurt op www.toernooi.nl. Vragen? Vraag het de toernooicommissie.


 

 

...
Belangrijk nieuws

Mixed Wintercompetitie Gemert Bakel 2018-2019

2018-10-14

Op initiatief van TC Handel, onze eigen club dus, wordt er vanaf eind oktober tot plus minus begin maart een leuk mix dubbel toernooi georganiseerd. Het omhelst  een aantal wedstrijden die in de ochtend op zondagen gespeeld zullen gaan worden op de banen van de deelnemende verenigingen. (Bakel, Milheeze, de Rips, de Mortel, Elsendorp, Gemert en Handel). Er zal gespeeld worden om 2 sets. Bij een gelijke stand wordt een super tie break gespeeld. Over het algemeen zal dit inhouden dat een wedstrijd om en nabij de 5 kwartier zal duren. Dit kan natuurlijk afwijken!!

Natuurlijk kan er fanatiek gespeeld worden maar de insteek van het toernooi is vooral gezelligheid!! Het speelschema van de toernooidata, locaties en spelers is te vinden op www.toernooi.nl. Het verzetten van wedstrijden is niet mogelijk! Ook de indeling van locatie dient opgevolgd te worden. Inschrijving is mogelijk tot 14 oktober.

meer info

Speeltijden van de wedstrijden zijn om  9.30 uur, 10.45 uur en 12.00 uur.

De speeldagen in 2018: 4 nov, 25 nov, 9 dec, 16 dec ( inhaaldag)

De speeldagen in 2019:  20 Jan, 3 feb, 17 feb, 24 feb, 17 mrt ( inhaaldag)

Indien men verhinderd is op een speeldag zal men zelf voor vervanging moeten zorgen. ER WORDEN GEEN WEDSTRJDEN VERZET.

Heb je vragen? Vraag het de senioren commissie: toernooi@tennisclubhandel.nl

...
Belangrijk nieuws

Oliebollen toernooi 2018

2018-12-29

Aanmelden Oliebollen toernooi

Wanneer?  29 december 2018
Tijd?  19 tot 23 uur
Wie? Leden 18+ (Max 24 deelnemers )
Waar? Tennisclub Handel
Aanmelden via dit aanmeldformulier 

Wij zien je graag op zaterdag 29 december 2018 om een balletje te komen slaan. 
Maximaal aantal deelnemers is 24 personen, dus meld je snel aan. Wie 't eerst komt, 't eerst maalt! Aanmeldingen 25 en verder worden op de reservelijst geplaatst.

Heb je vragen? Vraag het de activiteiten commissie

...

Kijk of er een toernooitje in de buurt is!

Wil je een keer meedoen met een open toernooi dat plaatsvindt op een andere club? Dat kan! Via www. toernooi.nl kun je zien welke toernooien er op andere clubs worden georganiseerd. Je kunt je daar ook meteen voor aanmelden. Klik voor een toernooi in de buurt op www.toernooi.nl. Vragen? Vraag het de toernooicommissie.

Het is altijd heel erg leuk om mee te doen en je leert er ook heel veel van!!

Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat
Zon