Trainen

Het volgen van training is een aanrader als je wilt gaan tennissen. Alleen al met het leren van de basisprincipes speel je de bal een stuk gemakkelijker en de bal blijft binnen het speelveld. Bij het aanleren van de juiste technieken kun je blessures voorkomen!

De trainingen worden op speelsterkte ingedeeld, zodat iedereen training op maat krijgt.

Deze trainingen van telkens 60 minuten worden verzorgd door trainer Max van de Rijdt.

Elk jaar vinden er 2 series trainingen plaats elk jaar. Een serie start na de carnavalsvakantie en een serie na de zomervakantie.

Na iedere serie lopen de trainingen zonder bericht automatisch door in de volgende serie. Voor diegene die wenst te stoppen met trainen wordt dit vóór de laatste training schriftelijk (via mail) aangegeven aan Rob van de Nieuwenhof

De huidige trainingen vinden plaats op maandag- en dinsdagavond en vrijdagochtend en vrijdagmiddag.

Indien je verhinderd bent om naar de training te komen, dien je je af te melden bij de trainer. Dit is ivm de voorbereiding van de training door de trainer.

Als je senior bent, vermeld dan in je mail de gewenste groepsgrootte (4, 6 of 8 personen) en je kunt een verhinderdag doorgeven. Als je junior bent (t/m 16 jaar) geef dan even je leeftijd door. Je kunt je individueel aanmelden, de groepen worden in overleg met de trainers op speelsterkte ingedeeld.

De initiële kosten voor de trainingen komen op €48,- per uur voor de hele groep. Je krijgt de prijs per persoon per training als je € 48,- deelt door het aantal personen in een trainingsgroep.

Dat houdt voor senioren (17+) in:

• € 6,-per training voor deelname met 8 personen.
  • € 8,-per training voor deelname met 6 personen.
  • € 12,- per training voor deelname met 4 personen.

(Normaliter is een training voor volwassenen met 8 personen)

Kosten training voor de jeugd:

• € 5,- per training voor deelname tot maximaal 8 personen.
  • Weet je nog niet zeker of je tennis wel leuk vindt? Aspirant junior leden mogen 3 trainingen proberen om kennis te maken met tennis. Als je na 3 trainingen besmet bent met het tennisvirus dan ga je door met trainen en worden alle trainingen in rekening gebracht. Besluit je na 3 trainingen om er niet mee door te gaan, dan ben je de club niks schuldig.

De betaling van de training is per serie. Dit wordt net als de contributie via automatische incasso voor je geregeld.

Geef je hier op voor trainingen!

en geef op;

• Naam
  • Leeftijd
  • gewenste groepgrootte 4, 6 of 8 personen (voor senioren)
  • Telefoonnummer
  • Verhinderdag

P.s.  wil je training en ben je nog geen lid?

Word dan eerst lid en meld je hier aan: LID WORDEN

Hier kun je het trainingsreglement lezen.

Als je vragen hebt, stuur dan even een email naar Rob van de Nieuwenhof.