Zomer Challenge

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschapspakket van 3 maanden tennis in de maanden juni, juli en augustus.

Zomerstop bij voetbal, hockey of korfbal? Doe mee aan de Zomer Challenge!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je 3 maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je krijgt 4 tennistrainingen en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi op zaterdag 28 augustus. Je kunt je individueel inschrijven, of, nog gezelliger, met je teamgenoten.

•  Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.
  • Je krijgt 4 tennistrainingen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Deze staan gepland op zaterdag 5, 12,19 en 26 juni
  • Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi op zaterdag 28 augustus.
  • Kosten: jeugd t/m 17 jaar € 35,- / volwassenen € 49,-

Doe je ook mee?

Wij dagen je uit om binnen 3 maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi.

Wat kost het?

Jeugd t/m 17 jaar: € 35,-

Volwassenen: € 49,-

De 4 trainingen zijn gratis!

Meld je aan met het online inschrijfformulier of stuur een mail naar ledenadm@tennisclubhandel.nl

En selecteer bij het type lidmaatschap "De zomer Challenge"

Dit is een tijdelijk lidmaatschap en eindigt automatisch op 31 augustus