Zomerchallenge

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschapspakket van 3 maanden tennis in de maanden juni, juli en augustus.

Wat?

Deelnemers aan de Zomer Challenge kunnen tijdens hun lidmaatschap van een aantal maanden:

• Kennis maken met tennis;
  • Onbeperkt vrij spelen;
  • 4 trainingen; deze staan gepland op zaterdag 5, 12,19 en 26 juni
  • Zich klaarstomen voor het afsluitende event: mogelijkheid om deel te nemen aan het Zomer Challenge eindtoernooi op 28 augustus;

Kortom; de Zomer Challenge is dé ideale mogelijkheid om kennis te maken met tennis of ideaal voor sporters om de zomer door te komen.

Voor wie?

• Voor zowel sporters die een zomerstop hebben van een sport en die tijdens deze periode op zoek zijn naar een buitensport als voor sporters die altijd binnen sporten. Op deze manier kunnen ze kennismaken met tennis én in het zomerseizoen lekker buiten sporten.
  • Voor oud-tennissers
  • De Zomer Challenge is ook voor de jeugd. Leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis  wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel opgeven, maar het is natuurlijk het leukst om met een heel team deel te nemen aan de Zomer Challenge.

Wat kost het?

Jeugd t/m 17 jaar: € 35,-

Volwassenen: € 49,-

De 4 trainingen zijn gratis!

Hoe?

Meld je aan met het online aanmeldformulier of stuur een mail naar ledenadm@tennisclubhandel.nl

En selecteer bij het type lidmaatschap "de zomerchallenge"

Dit is een tijdelijk lidmaatschap en eindigt automatisch op 31 augustus